Saša Matić: Znam za Crepaju otkad sam bio mali! Veliko je zadovoljstvo biti ovde večeras!

Velika zvezda domaće estradne scene Saša Matić, održao je koncert sinoć, na dan seoske slave Velike Gospojine, na trgu u Crepaji. Pred brojnom publikom, iskusni kažu da je procenjeno da je koncert posetilo oko 2500 ljudi, Saša je bio veseo i srdačan.

Bina je bila postavljena tokom dana i program je počeo u 20.30h i to popularnim repertoarom u izvođenju benda Aquarius. Koncert predgrupe trajao je sat vremena, nakon čega je u tačno zakazano vreme izašala zvezda večeri na scenu, Saša Matić. Ovacije publike nisu manjkale, a hitovi su se nizali jedan za drugim. Među publikom nalazili su se kako najmlađi, tako i oni stariji meštani i gosti Crepaje.

Kako saznajemo iz pouzdanih izvora, Saša Matić je izjavio da zna za Crepaju i da mu je zanimljiv naziv ovog mesta ostao u pamćenju dok je još bio dete. Sa bine pozdravio je direktorku TOOK Draganu Latovljev i predsednika opštine Milana Garaševića.

Mnogi su svoje mesto pronašli na terasama obližnjih stanova i na taj način uspeli da vide ovu našu domaću zvezdu.

Koncert Saše Matića organizovan je u okviru proslave seoske slave Velike Gospojine i bio je jedan od centralnih događaja tokom obeležavanja proslave. Danas, 29. avgusta biće organizovana promocija knjige Jasmine Isajlov Joca u svečanoj sali mesne zajednice u Crepaji. Promocija je zakazana za 19:30h i ovom promocijom se završavaju ovogodišnji Velikogospojinski dani.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *