EKSKLUZIVNO: ZA RADNU ZONU U CREPAJI 81,5 MILIONA OD UPRAVE ZA KAPITALNA ULAGANJA

NOVA ETAPA U EKONOMSKOM RAZVOJU KOVAČICE!

dobre vesti za sve nas!

Kako se navodi na zvaničnom nalogu opštine Kovačica na jednoj društvenoj mreži, danas je predsednik opštine Kovačica, Milan Garašević, potpisao ugovor vredan preko 81 milion dinara! Za projekat Unapređenje privrednog kapaciteta opremanjem industrijske zone u Crepaji – prva faza opština Kovačica dobila je 81,5 miliona dinara.

15 godina bez radne zone, 15 godina bez važnih investitora, 15 godina bez perspektive!

Pored brojnih loših odluka koji i dan danas koštaju opštinu Kovačica i poslovnih poteza čiji je zadat bio da popularišu lik i delo nekadašnjeg predsednika opštine, jedna od najlošijih bila je i odluka da se ukinu radne zone. Nespretno donošenje važnih rešenja koštalo je opštinu Kovačica i toga da danas Kovačica nema nijednog velikog investitora, JER NIJE IMALA OPREMLJENE RADNE ZONE, odnosno, infrastrukturu koja bi investitoru bila potrebna za pokretanje bilo kakve proizvodnje! SADA JE TOME KRAJ! 

Za 30 meseci opština Kovačica dobila sredstva za više važnih projekata nego ikada do sada!

VUČIĆ: ŽELIMO DA LJUDI ŽIVE OVDE, DA ZARAĐUJU I VIDE PERSPEKTIVU U SRBIJI!

U okviru kampanje Budućnost Srbije, predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, najavio je investicije u Južnobanatskom okrugu. Govoreći u Pančevu o Banatu, Pančevu, Kovačici, Debeljači, naglasio je da banatski okrug čekaju investicije koje su važne i vredne za sve naše građane. Kovačica je već napravila prvi korak!!! Već danas je potpisan ugovor o finansiranju prve faze u opremanju radne zone u Crepaji, a to znači da će po završteku radova pomenuta zona imati sve što je potrebna za pokretanje proizvodnje potencijalnog investitora – gas, struju, vodu, putnu infrastrukturu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *