Uskršnja čestitka pokrajinskih funkcionera

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uputio je danas čestitku beogradskom nadbiskupu Stanislavu Hočevaru i svim vernicima koji predstojeći Uskrs slave po Gregorijanskom kalendaru.

U ime Pokrajinske vlade i lično ime, od srca Vam čestitam najveći među svim hrišćanskim praznicima, u uverenju da ćemo – i u vremenu koje je pred nama – zajedno graditi društvo zasnovano na hrišćanskim načelima uzajamnog davanja, solidarnosti i ljubavi među svim ljudima.

uskrsnji, bazar

Turistička organizacija grada Pančeva

Neka praznična radost u nedelju koja je pred nama obasja sve duše i sve domove i neka praznik vaskrsnuća Hristovog svim ljudima i svim porodicama donese samo sreću, zdravlje i blagostanje, navodi se u čestitki predsednika Igora Mirovića.

Uskršnja čestitka predsednika Skupštine APV

Predsednik Skupštine AP Vojvodine Ištvan Pastor čestitao je danas Uskrs svim građanima i sveštenstvu koji ovaj veliki hrišćanski praznik slave po gregorijanskom kalendaru.

“Želim da vam predstojeći uskršnji praznici donesu mir, blagostanje i dobro zdravlje. Uskrs je pravo vreme da se okrenemo svojim bližnjima i podsetimo na važnost međusobnog poštovanja, uvažavanja i razumevanja. Ovaj veliki hrišćanski praznik neka nam donese snagu za prevazilaženje svih izazova i sposobnost da u sebi i drugima pronađemo i negujemo samo ono dobro. Srećan Uskrs!”, poručio je predsednik Pastor.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *