Dim do pokrajine

Stara izreka je gde ima vatre ima i dima!

Proteklog vikenda na noge je meštane Kovačice podigla ciglana. Građani su prijavili da vide gusti i crni dim koji se diže nad Kovačicom iz pravca privatne ciglane.

I POKRAJINSKA INSPEKCIJA SE DIGLA NA NOGE

Pored toga, loženje guma je prijavljeno i pokrajinskoj inspekciji koja je takođe izašla na teren i zabeležila zatečeno stanje. U toku je inspekcijski nadzor, a izvesno je da će i od strane pokrajinskih organa vlasti počinioci biti procesuirani.

Zamenik predsendika opštine Kovačica, Jaroslav Hrubik je u pratnji lokalne inspekcije opštine Kovačica, izašao na teren, i kao predstavnik opštine, ali pre svega kao građanin Kovačice.

EKO STRAŽA – Odneli smo pobedu

Dalje, u intevjuu možete da čujete kako potpredsednik uopšte nije pokušao da odbrani trovače, dosta ljudi u sličnim situacijama ni ne pokuša da okrene neku službu već zaključi njih opština štiti… Alo bre, pa i ovaj čovek ima decu tu u Kovačici, ne idu u osnovnu u Tanzaniji, interes svih nas je da zaustavimo trovanje. Trovači su rekli da su ubacili par guma da se digne temperatura… (…)

Ali kako kaže zamenik predsednika opštine, ne veruju im, inspekcija je napravila zapisnik, dima više nema a opština će podneti krivične prijave protiv vlasnika i zaposlenih koji su gurali gume u furunu.

NAVODE IZ EKO STRAŽE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *