Ove nedelje stiže na 8000 adresa!

VREME JE ZA DOBRE VESTI!

Opština Kovačica obezbedila je 8000 paketa pomoći!

Hvala vam! Paketi prvo stižu u domove penzionera

Od sutra će početi da se dele paketi pomoći svim penzionerima čija je penzija manja od 30.000 dinara. Paket sadrži sve što je jednom domaćinstvu neophodno, a ovo je jedna vrsta pomoći ali i zahvalnosti na odgovornosti naših penzionera.

Potom i u domove ugroženih

Ni ovoga puta materijalno ugrožene porodice neće biti zaboravljene! Paketi namenjeni prodicama koje su materijalno u lošijem stanju takođe će uskoro stići na njihove adrese. Ovo je još jedan vid podrške i solidarnosti prema svima kojima je pomoć neophodna i potrebna.

Dobra vest za roditelje čija deca idu u vrtić

Pored toga, roditelji dece koja idu u predškolsku ustanovu u našoj opštini, oslobođeni su plaćanja ove usluge, odlučeno je u opštini Kovačica.

Pijace funkcionišu normalno

Od danas sve pijace će u našoj opštii ponovo okupljati domaće proizvođače, a naši meštani će pazariti na način na koji su navikli.

Život polako kreće da se vraća u normalu, ali i dalje je neohodno da budemo odgovorni prema sebi i drugima. S tim u vezi i dalje stoje preporuke da građani nose maske i rukavice kao preventivu od širenja virusa Covid 19.

4 thoughts on “Ove nedelje stiže na 8000 adresa!

 • 21 априла, 2020 at 5:15 pm
  Permalink

  Šta je sa onima što su na birou rada jer su ostali bez posla

  Reply
 • 21 априла, 2020 at 6:59 pm
  Permalink

  Najlepše hvala što brinete, o penzionere. Žao mi je što nemogu da učestvujem u volonterski pomoć. Želim vam puno zdravlje. Pozdrav od Judita.

  Reply
 • 25 априла, 2020 at 4:08 am
  Permalink

  U koju grupaciju pripadamo mi koji radimo(radili) na crno ?!Kome i gde da se obratimo za pomoc?!

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *