Uhapšen funkcioner Opštinskog odbora SPS Kovačica

Predsednik Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije Kovačica, Renato Jovnaš uhapšen je sinoć zbog nasilja u porodici.

Po 4. put njegovi ukućani trpe nasilničko ponašanje

Kako nezvanično saznajemo razlog za hapšenje je nasilje u porodici. Kovačičani od ranije poznaju Renatovu zavisnost od alkohola. Na sreću svih njegovih budućih žrtava, dolijao je.

Kako to obično i bude, kukavice čine nasilje nad slabijima od sebe.

Svake godine makar jedan novi incident

Ovo nije prvi put da je Renato pravio nasilničke incidente! Još uvek se pamti i njegov nasilnicki napad na maloletna ženska lica tokom prošlog leta u Padini. Pamte se i batine koje je tada dobio, a kako stvari stoje, to je bilo zasluženo. Kako bi sebe odbranili, ali i maloletna ženska lica, žrtve su mu nanele povrede koje će Renato dugo da pamti, ali koje ga očigledno nisu RASTREZNILE!

Šta da očekujemo sledeće? Hoce li mitoman Renato Kovacicu iznenaditi i nasiljem na politickoj sceni? Hoce li predator glumiti zrtvu?

One thought on “Uhapšen funkcioner Opštinskog odbora SPS Kovačica

  • 14 маја, 2020 at 7:24 pm
    Permalink

    Bilo kakvo nasilničko ponašanje se ne može opravdati. Alkohol svakako nije čovekov prijatelj i treba biti oprezan sa njime. Renato Jovnaš je naš dobar drug, naš prijatelj koji je rastao tu u našoj opštini zajedno sa nama. Proizvod je sredine pre svega u kojoj je živeo i živi. Puno više je pomagao nego što je odmagao ljudima oko njega. Ako se sve stavi na jedan pošten kantar koji tako nešto može da izmeri učinio je puno više dobrog nego lošeg. Nemojte pisati o Renatu Jovnašu kao zlikovcu, jer Renato to nije. Napravio je grešku, ume da napravi po koju ali ume i da se pokaje i izvini, i kada to radi vidi se na njemu da je iskren. Ako imate nekih neraščišćenih političkih nesuglasica sa njime rešite to na izborima ili u opštini za govornicom.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *