Novo igralište za decu u Debeljači do prvog maja

Počeli radovi na dečjem igralištu u Debeljači!

Po konkrusu kompanije ElektraWinds, odnosno vetroparka Kovačica, u saradnji sa Mesnom zajednicom Debeljača, koja je dobila poverenje da relizuje projekat dečjeg igrališta, i uz pomoć JKP 4. oktobar, mališani Debeljače će do 1. maja imati novo i moderno igralište.

U toku radovi

Kako je ranije najavljeno, ovo igralište je urađeno prema projektu koji odgovara svim najnovijim standardima u polju bezbednosti najmlađih korsnika.

Sprave, kojih će biti ukupno deset, 6 je obezbeđeno iz ovog projekta, urađene su u skladu sa modernim standardima, a prilagođene su uzrasta dece od 6 do 12 godina.

10 novih sprava

Predsednik Saveta mesne zajednice Debeljača, Stevan Lazički, kaže da je u planu nakon relizacije izgradnje igrališta da predstavnici kompanije, koja je putem projekta obezbedila finansije, obiđu i vide rezultate rada.

Bezbedno igralište

Inače, vrednost realizovanog posla je 576.000 dinara, odnosno, kako je odobreno 4900e. Institut za bezbednost na radu obaviće prvi pregled i prema tome dati upotrebnu dozvolu za igralište, čime se garantuje apsolutna bezbednost postavljenih sprava za igru.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *