SKRNAVIO TROBOJKU U SRED NOVOG SADA: Đilasov Milogorac provocira dan pred veliki praznik!

Brković se pohvalio skrnavljenjem trobojke u Novom Sadu, u neprimerenom pokušaju da zastavu i nadolazeći praznik stavi u kontekst političkog delovanja. Istaknuti aktivista Đilasovog SSP-a živi je dokaz da iver ne pada daleko od klade, budući da je Brajan unuk pokojnog pesnika Jevrema Brkovića, jednog od najglasnijih protivnika Srba u Crnoj Gori.

Brajan Brković ne prestaje da provocira srpsku javnost svojim ponašanjem. Poslednji u nizu, toliko je sramotan da ovaj mladi Milogorac zaslužuje da se pridruži Jadranki Barjaktarević.

Podsećamo, deo novosadske javnosti pozvao je policiju da identifikuje osobe koje su oslikale zastave na Limanima, budući da su one nastale bez saglasnopsti stranovnika ovih objekata. reporteri portala NS Uživo bili su na licu mesta i razgovarali su sa žiteljima Limana. Oni i ovog puta, kao i prethodnog apeluju na nadležne da se počinioci sankcionišu. Kako se Brković sam deklarisao kao autor svojih natpisa, novosadskoj policiji je posao olakšan, a mladom aktivisti u misiji protiv Srbije, slede zakonom propisane kazne.

nsuzivo.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *