Jelka prijateljstva okupila prvake, ukras i od Ministarstva za brigu o porodici

Opština Kovačica je ove godine okupila prvake iz svih škola opštine Kovačica kako bi okitili jelku prijateljstva. Ovo je tradicionalna manifestacija koja se organizuje uoči božićnih i novogodišnjih praznika, a za ovu priliku učenici su pripremili svoje ukrase sa otiscima svojih dlanova. Ukras su pripremili i mladi iz Dnevnog boravka Centra za socijalni rad Kovačica.

Ove godine, pomoćnica u Ministarstvu za decu i porodicu, Aleksandra Čamagić, donela je poseban ukras koji je upotpunio izgled ovogodišnje jelke, dok je prvi okačio po tradiciji predsednik opštine Kovačica, Jaroslav Hrubik. Događaju su prisustvovali i Petar Višnjički, zamenik predsednika opštine Kovačica, Stelian Balan, zamenik predsednika Skupštine opštine Kovačica koji su takođe pomogli mališanima da okite jelku.

Ništa ne bi bilo moguće bez vaspitačica iz Predškolske ustanove Kolibri koje su bile zadužene za dobru atmosferu i prazničnu euforiju i program. Turistička organizacija opštine Kovačica obezbedila je slatkiše za sve mališane.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *