Izbori 2023 – Vučević poslao snažne poruke u Kovačici

Predsednik Srpske napredne stranke, Miloš Vučević, posetio je juče opštinu Kovačica i boravio na skupu koji je organizovao Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Kovačici.

Predsednika SNS, gospodina Vučevića, dočekali su brojni građani, simpatizeri, članovi stranke, ali i predstavnici brojnih sportskih klubova, udruženja građana i kulturno- umetničkih društava, predstavnici lovaca, vatrogasaca, kao i funkcioneri i članovi SNS Kovačica na čelu sa koordinatorom SNS za Južni Banat, gospodinom Brankom Malovićem.

Prisutnima se prvo obratio Milan Garašević, predsednik OO SNS Kovačica, on je pozdravio sve prisutne, izrazio veliku čast što je Kovačicu posetio predsednik Srpske napredne stranke, gospodin Vučević, i izrazio uverenje da će SNS i ovoga puta odneti ubedljivu pobedu na predstojećim izborima.

Gospodin Miloš Vučević je u svom obraćanju istakao da je cilj SNS da rast plata i penzija bude ujednačen, a da prosečna plata do 2027. dostigne visinu od 1400 evra.

Naš cilj, naša obaveza je da do 2027. u Srbiji prosečna plata bude 1400 evra, da prosečna penzija i minimalna zarada budu 657 evra. Da penzije prate plate. Penzije ne smeju da zaostaju za platama, i zato posebno želim da se zahvalim penzionerima, svuda, i ovde kod vas u Kovačici. Penzioneri su podneli najveći teret reformi, i najmanje su se bunili, razumeli su zašto se donose takve odluke i stoga mlađe generacije moraju da pokažu solidarnost za sve ono što su stariji uradili za svoju državu.
Hvala i vama damama, ženama. Na sreću više žena podržava našu listu od muškaraca, što je dobro, jer vi žene, naše majke, supruge, sestre, prijateljice, ste racionalnije i odgovornije, lojalnije, nego mi muškarci, i svakako bolje razumete da država nije igračka i da izbori nisu igra, da nekome treba dati državu u ruke da se zaigra.
Žene su prepoznale politiku ove liste, a ako hoćete i država je ženskog roda, i Vojvodina i Kovačica, imamo tu sveto trojstvo, a meni to uliva nadu.
Zato 17. decembra da ubedljivo pobedimo, broj 1 «Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane», zbog naše Srbije, zbog svih građana, zbog naše dece, u pobede, do pobede!
Živela Kovačica!
Živela Srbija!

Miloš Vučević, predsednik SNS

Nakon obraćanja, predsednik SNS, Miloš Vučević razgovarao je sa građanima, simpatizerima, članovima stranke, predstavnicima udruženja i sportskih klubova, a po odlasku poručio je da će se uvek rado vratiti u Kovačicu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *