Na pojedinačnom Kupu Kragujevca uspešni i naši kuglaši

Nedavno je održan drugi pojedinačni Kup za mlade. Domaćin je bio Kragujevac a uspešni učesnici su bili i kuglaši i kuglašice iz naše opštine.

U konkurenciji pionirki Klara Kazi iz kovačičke Slavije je osvojila drugo mesto, Lara Šojler iz debeljačkog Spartaka četvrto, a slavijašice Lena Černjoš šesto, Blaženka Marko osmo a Livia Dorožan trinaesto. U konkurenciji mladjih kadetkinja je Lana Černjoš bila najbolja a Zlatka Čala četvrta. Kod starijih kadetkinja je Milica Grnča bila vicešampionka a Ivana Čuvar treća.

Spartakovci su učestvovali u kategoriji pionira: Čongor Talpai je bio deveti, Oskar Mohači deseti a Kristijan Koložvari jedanaesti. Iz Debeljače smo imali učesnika i kod mladjih kadeta: David Koložvari je osvojio četvrto mesto.

Najviše učesnika iz svih klubova imala je naša opština u konkurenciji starijih kadeta: Ivan Milosavljević iz Slavije iz Kovačice bio je šampion, Karolj Šike iz Spartaka iz Debeljače drugi, slavijaš Kristijan Marko četvrti, Zlatko Čala iz Slavije sedmi, Janko Garafijat iz padinske Doline deveti a spartakovac Martin Sikora jedanaesti.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *