Odigrano 12. kuglaško kolo

U Super ligi Srbije za žene i u Prvoj ligi Srbije grupa Vojvodina za kuglaše odigrano je 12. kolo. U Prvoj ligi Srbije grupa Vojvodina za kuglašice odigrano je 8. kolo.

U Super ligi Srbije za žene su kuglašice Slavije iz Kovačice izgubile od Vojvodine u Novom Sadu rezultatom 3:5. Naredno 13. kolo Kovačičanke igraju kod kuće. U subotu 10. februara u 16. časova igraju slavijašice sa Alimentom. Slavija je sedma sa 8 osvojenih bodova.

U 12. kolu Prve lige Srbije grupa Vojvodina za kuglaše su svi naši klubovi pobedili identičnim rezultatom sa 5:3. Spartak u Debeljači Železničar iz Inđije, Slavija iz Kovačice na gostovanju Vojvodinu iz Bačkog Gradišta, kao i Dolina iz Padine na gostovanju Srem iz Sremske Mitrovice. Desetog februara u Novom Sadu se „13. maj“ sastaje sa Spartakom, a u nedelju 11. februara u 14. časova u Padini Dolina dočekuje Kljajićevo, sat vremena kasnije u Kovačici Slavija se sastaje sa Sremom. Dolina je druga sa 16, Slavija peta sa 13 a Spartak šesti sa 12. bodova.

Odigrano je i 8. kolo Prvoj ligi Srbije grupa Vojvodina za kuglašice je Dolina u Padini pobedila Vrbas sa 6:2, dok je kovačička Slavija Okno bila slobodna. U 9. kolu Dolina putuje u Bačku Topolu: 10. februara se sastaje sa Eđšegom a sutradan, u nedelju 11. februara Slavija igra u Novom Sadu sa Petrovaradinom. Dolina je peta sa 5 bodova a Slavija sedma sa jednim bodom uz odigranu utakmicu manje od ostalih klubova.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *