Crveni meteoalarm doneo nove centimetre snega, putevi u opštini prohodni

14:00h

Čitaoci su nam poslali slike iz Crepaje:

Ekipe zadužene za čišćenje snega neprekidno dežuraju i čiste lokalne puteve i ulice u svim naseljenim mestima Kovačičke opštine od sinoć u 22 sata.

O stanju na putevima u Opštini Kovačica izjavu za RTV OK dao je direktor JKP Elan Zlatko Sjanta koji je ujedno I koordinator zadužen za čišćenje ulica u svim naseljenim mestima opštine Kovačica.

IZVOR: RTV OK

9:30h

Čitaoci javljaju: Debeljača prohodna!

 

 

09:00h

Kako nadležni javljaju, za prohodnost puteva u opštini Kovačica nema bojazni. Naime, tokom noći putari su očistili sve puteve za koje su nadležni. Za putne pravce od Kovačice prema Uzdinu, Idvoru i Padini zadužena je firma Strabag koja takođe radi na otklanjanju snežnih nanosa sa saobraćajnica.

Sinoć oko 22 časa putari su krenuli sa radom u koordinaciji javnih komunalnih preduzeća u opštini Kovačica, nakon toga u obavezi su bili da prate situaciju i u ranim jutarnjim časovima krenu sa čišćenjenjem novih snežnih nanosa.

Kako je u celoj Srbiji na snazi crveni meteoalarm, sve nadležne službe zadužene za održavanje putnih pravaca opštine Kovačica su u pripravnosti i planirano je kontinuirano čišćenje koje obezbeđuje sigurnost na putu i izvesno putovanje.

Prognoza vremena za danas:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *