Dolina iz Padine jača za četvoricu novih igrača

Rukovodstvo Doline iz Padine, na čelu s predsednikom Janom Povolnim i njegovim najbližim saradnikom Janom Poljakom, vredno radi u prelaznom roku.

Prvi deo sezone Padinci su završili ispod očekivanja i zauzeli mesto u donjem delu tabele u Južnobanatskoj ligi, pa će u nastavku morati da beleže bolje rezultate ukoliko žele da ostanu u ovom rangu. Fudbaleri Doline su na odmoru do 27. januara, kada će trener Damnjan Vidić izvršiti prozivku, a ovih dana paraf na ugovore su stavila četvorica igrača – golman Denis Holik (Slavija, Kovačica), štoperi Vladimir Kolak (Partizan, Uljma) i Nikola Kalapiš (Mladost, Omoljica) i napadač Bojan Forgić (Proleter, Banatski Karlovac). Od povreda su se oporavili Petar Radulović i Boris Ugrenović, koji će takođe konkurisati za sastav u prolećnim borbama. Klub su napustili Nenad Mitić (Sloga, Banatsko Novo Selo) i Duško Stoisavljević (Lehel, Mužlja).

Jača konkurencija i u timu

– Dosta novih igrača je došlo u klub i verujem da će radom i željom pokazati da će biti istinska osveženja za nas – istakao je Vidić. – Dolaskom ovih igrača pojačali smo konkurenciju u timu i verujem da će oni svojim igrama opravdati naš izbor. Sve ide onako kako smo zamislili i, uz kompletnu upravu koja obezbeđuje sve da igrači imaju odlične uslove za rad, očekujem od fudbalera da to vrate rezultatima u prvenstvu.

Padincima predstoji teška borba da obezbede opstanak u ligi.

– Najvažnije je to da je atmosfera u ekipi odlična, želimo jak tim, a hrabri nas i činjenica da nam se dosta igrača nudi u ovom prelaznom roku. Nismo postigli očekivane rezultate, ali i dalje nam je cilj plasman među prvih deset ekipa na tabeli. Očekujem da se što bolje pripremimo za takmičenje koje će biti zanimljivo, svakako nimalo lako, ali da ćemo ostvariti željeni rezultat – rekao je Vidić.

Prvu proveru fudbaleri Doline imaju 31.januara sa Vojvodinom 1928 (Perlez), a zatim sa Radničkim (Jaša Tomić), Unireom (Uzdin), Borcem (Sakule) i Slogom (Plandište).

Izvor: Dnevnik.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *