Polet pobedio u Kovinu

Četrnaestog oktobra su fudbaleri idvorskog Poleta pobedili su Radnički u Kovinu sa 2:1. Plavo-beli su na desetom mestu na tabeli sa osvojenih 13 bodova.

U nedelju 22. oktobra igra Polet kod kuće u južnobanatskom derbiju protiv OFK Proletera iz Banatskog Karlovca. Utakmica počinje u 14 časova 30 minuta.

U derbiju jesenjeg dela prvenstva je u Padini drugoplasirano Dolovo pobedilo prvoplasiranu Dolinu sa 2:0 i preuzelo lidersku poziciju na tabeli. U opštinskom derbiju u Uzdinu je Unirea savladala Spartak 1911 iz Debeljače sa 1:0. Druga Dolina ima 19 bodova, peta Unirea 14 a sedmi Spartak 13 bodova. U 15 časova 22. oktobra se u Debeljači sastaju Spartak i Budućnost iz Alibunara, u Hajdučici Hajdučica – Dolina i u Kusiću Ševac – Unirea.

U Opštinskoj ligi Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo su u opštinskom derbiju u Kovačici fudbaleri Slavije savladali samošku Pobedu sa 5:0 a Vojvodina iz Crepaje je bila slobodna. Na tabeli Vojvodina je druga sa 7, Slavija četvrta sa 6 bodova a Pobeda sedma sa jednim bodom. Borac Pločica je domaćin Slaviji u 6. kolu, Vojvodina u Crepaji igra protiv Omladinca iz Opova, dok je Pobeda iz Samoša slobodna. Mečevi počinju u 15. časova.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *