Lazički:Plan aktivnosti uređenja Debeljače; pred nama puno posla

Kao što su mediji ranije izvestili, krenulo se sa sređivanjem Debeljače. Ovo podrazumeva uklanjanje rastinja koje je smetalo građanima, a posebno je ugrožavalo bezbedan prolaz poljoprivrednim mašinama. S tim u vezi, potekla je inicijativa od Mesnog odbora Srpske napredne stranke da se krene sa orezivanjem kritičnih grana koje takođe utiču na opštu preglednost.

Promene na vidiku

Lazički: Videće se promene

Stevan Lazički, član SNS i odbornik u SO Kovačica, ističe:

Videće se promene u putevima i njihovim obeležjima, pokosenoj travi na raskrsnicama i novim tablama sa smernicama ulica, zatim PARK na kojem ćemo raditi sa omladinom jer je njihov interes tu najviše zastupljen, u zadnjoj nedelji a pre vašara čistimo drenažne kanale.
Opet zahvaljujem ljudima dobre volje koji bi da pomognu u ovom poslu, POLJOPRIVREDNICIMA koji su uvek raspoloženi za uredjene sela. 
Posebna zahvalnost dugujemo Predsedniku Opštine Kovačica gdinu. Milan Garasevic jer uvek izlazi u susret kako nastalim problemima tako i realizaciji ideja koji su od opšteg interesa za selo.


Sređivanje deponije

U planu je tarupiranje deponije blizu vašarišta, podnet je zahtev za pošumljavanje nadležnim institucijama.

veliko spremanje

Asfaltiranje

Najavio je asfaltiranje ulice Fridriha Engelsa u Debeljači, nakon čega sledi uređenje parka. Takođe, otvorio je temu razgovora sa mladima kako bi se odredili njihovi prioriteti u uređenju mesta u skladu sa potrebama omladinaca.

Saslušaćemo sve građane

Izmestiće se stolovi za stoni tenis između pravoslavne i reformatorkse crkve, a u skladu sa željama i potrebama starijih građana.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *