‚‚Ne znam kako da počnem” knjiga Dušana Genca promovisana u Crepaji

Knjiga Dušana Genca ‚‚Ne znam kako da počnem” promovisana je sinoć, 21. avgusta u prostorijama svečane sale mesne zajednice u Crepaji. Sala nije mogla da primi sve zainteresovane čitaoce i poštovaoce autora, a druženje je trajalo dosta dugo i po završetku oficijelnog dela promocije.

Uvek skroman – Dušan Genc

Dom kulture Mita Živkov Lala i Opštinska biblioteka Kovačica odgovorni su za to što se prvo izdanje prve Gencove knjige našlo pred publikom, tesu se direktor doma kulture, Nikola Kosovac i direktor Opštinske biblioteke Kovačica, magistar bibliotekarstva i informatike Slobodan Stevanovski obratili publici zadovoljni saradnjom sa autorom i ponosni na kvalitet štiva koje su pripremali. Za program bila je zadužena Nevena Gligorijević Bugarčić.

Multitalentovani umetnik

Pored delova pripovedaka koje je publika imala prilike da čuje, Dušan Genc nastupao je i sa tamburaškim orkestrom i pokazao da je svestrani umetnik koji se izražava i notama i rečima.

Mnogi poštovaoci pisane reči došli da podrže autora

Prema rečima organizatora, ovo nije jedina promocija knjige ‚‚Ne znam kako da počnem”. Dogovor sa Gradskom bibliotekom Pančevo je u toku.

Promocijom i Memorijalnim turnirom Igrajmo za Acu zvanično je počelo obeležavanje seoske slave Velika Gospojina u Crepaji. Ceo program možete pogledati OVDE.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *