Unija žena aktivna u lokalnoj zajednici – uvek spremne da pomognu!

Unija žena svakog meseca organizuje akcije čiji je zadatak da svojim sugrađanjima olakšaju svakodnevnicu. Nebrojano puta pomagale su građane kojima je pomoć neophodna i to u garderobi, hrani, igračkama za najmlađe. Pomogle su u knjigama i donirale štampač za potrebe naših mališana.

U poseti staračkom domu

Čep za hendikep

Takođe, obilazile su i građane trećeg doba, obezbeđivale ogrev i uključivale se u društveno odgovorne akcije, poput one – čep za hendikep. Važno je napomenuti i to da su pomagale i osobe sa invaliditetom, te su odnele invalidska kolica kao donaciju osobi kojoj je to bilo potrebno.

Odgovorne

Humanitarna tombola se višestruko isplatila

Podsetićemo, prošle godine u novembru predsednica Unije žena Dragana Latovljev incirala je organizaciju humanitarne tombole koja je kasnije omogućila finansiranje planiranih akcija. Predsednik opštine Milan Garašević tada je pohvalio organizaciju i inovativnost Unije žene i poželeo im srećan dalji rad.

Pomoć u garderobi i knjigama
Dan meda i cveća u Crepaji – redovno učestvuju na manifestacijama

Obezbedile ogrev!

U zimskom periodu Unija žena zna koliko je važno imati ogrev, te su se organizovale oko kupovine ogreva za materijalno ugrožene građane. Kako je učinjeno prethodne godine, tako i ove.

Unija žena Srpske napredne stranke i dalje planira humanitarne akcije koje će pomoći sugrađanima i akcije koje su od opšteg interesa za lokalnu zajednicu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *