Garašević: Nastavljamo razgovore sa građanima

Svakog četvrtka Komandant Štaba za vanredne situacije Milan Garašević razgovaraće sa građanima!

Nastavlja se praksa komunikacije sa građanima i u vanrednoj situaciji! Iako je situacija vanredna, redovne mere razgovora sa građanima se sporovde i to sa predstavnicima lokalne samouprave i čelnika štaba opštine Kovačica.

Sa ovom praksom krenulo se protekle nedelje, a nastavlja se istim tempom s obziorm na to da postoji veliko interesovanje građana.

Kako funkcioniše:

Potrebno je pozvati broj telefona 063/102-19-18 i zakazati termin razgovora sa komandantom Štaba za vanredne situacije, gospodinom Garaševićem. Potom njegov poziv očekujete u četvrtak u unapred zakazano vreme. Poziv možete zakazati radnim danima u periodu od 8 do 18 časova.

Garašević: Samo nastavljamo gde smo stali

Kako je ranije rečeno, sa ovom praksom se nastavlja kako bi se pružila sva neophodna pomoć i podrška građanima.

Ovo su trenuci kada svako od nas treba da bude odgovoran i vodi računa o sebi, pre svega time što će poštovati sve propisane mere, a Štab je tu za sve potrebe građana.

I ranije su vrata predsednika opštine Kovačica bila otvorena za sve građane, te je s toga postojala opravdana potreba da se nastavi sa pozitivnom praksom dvosmerne komunikacije. Svako može da pozove, dobije sve potrebne informacije, obrati se za sve primedbe, sugestije, ali i pohvale.

#ostanikodkuce #covid19

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *