Kafići do 1h, okupljanje do 30 ljudi

Sa baštom do 1h, bez bašte do 21

Štab za vanredne situacije opštine Kovačica, na sednici održanoj 31. avgusta 2020. godine, radi usklađivanja sa merama kriznog štaba Vlade Republike Srbije, a radi sprečavanja epidemije Covid-19 na teritoriji Opštine Kovačica je doneo zaključak da se u ugostiteljskom objektu u zatvorenom prostoru, broj gostiju ograničava na minimalno 4 kvadratna metra korisne površine po gostu, a u delu otvorenog prostora (letnjim baštama) broj gostiju se ograničava na minimalno 2 kvadratna metra površine bašte po gostu.

Osoblje sve vreme mora da koristi zaštitnu masku. Gost ne koristi zaštitnu masku samo dok sedi za stolom. Prilikom dolaska, odlaska, odlaska u toalet i slično gost je u obavezi da koristi zaštitnu masku.

Rad ugostiteljskih objekata na teritoriji opštine Kovačica koji nemaju baštu se dozvoljava uz poštovanje svih navedenih mera zaštite.

Radno vreme objekata sa baštom je do 01 časa, a objekata bez bašte i noćnih klubova ne može biti u periodu od 21 do 06h.

Dozvoljeno okupljanje do 30 ljudi

Štab za vanredne situacije opštine Kovačica je takođe doneo zaključak o zabrani organizovanog okupljanja u zatvorenom i otvorenom prostoru više od 30 (trideset) lica.

Za sprovođenje zaključaka staraće se nadležni organi opštine Kovačica, a oni stupaju na snagu 31.8.2020.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *