Prekršajne prijave svima koji su boravili u kovačičkoj kafani!

NEČUVENO! Već peti prekršaj!

Opštinska inspekcija imala je šta da zatekne kada je sinoć ušla u lokal vlasnika I.L. u Kovačici!

Ukupno 32 osobe boravile su u lokalu i time prekršile preventivne mere za suzbijanje virusa Kovid 19 koje je propisao Štab za vanredne situacije RS i opštinski Štab. Inspekcija i policijska patrola su zajedničkom akcijom legitimisale sve prisutne i protiv njih biće podnete prekršajne prijave.

Protiv 32 ljudi biće podnete prekršajne prijave, uključujući i vlasnika lokala

Opštinska inspekcija u saradnji sa MUP-om iz Kovačice vršila je redovnu kontrolu poštovanja preventivnih mera u opštini Kovačica. U okviru tih mera je i ono koje se tiče poštovanja radnog vremena koje je, po najnovijim uredbama Kriznog štaba, produženo na do 20 časova.

Kako saznajemo, inspekcija je na licu mesta sinoć u 20 sati i 50 minuta zatekla goste u ugostiteljskom objektu, da čitava stvar bude još gora, ugostitelj je u 6 nedelja kažnjen već 5 puta! I to u istoj večeri dva puta!

Takođe, nezvanično saznajemo da je bahati ugostitelj imao običaj da prima goste iza zaključanih vrata, te će njegove prekršajne prijave ići direktno sudiji za prekršaje JER JE PREKRŠIO SVAKU MERU, u svakom smislu!

Preti mu i pritvor?

Tužilac u ovakvom slučaju ima pravo da lice zadrži u pritvoru. Lice čiji je ugostiteljski objekat je više puta prekršio mere donesene radi suzbijanja virusa covid 19, te će sigurno biti procesuiran u skladu sa zakon zbog svog izuzetno rizičnog ponašanja koje celu zajednicu dovodi u opasnost.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *