Dodeljene nagrade po konkursu Šta znaš o saobraćaju

Opština Kovačica i Savet za bezbednost saobraćaja opštine Kovačica organizovali su konkurs pod nazivom Šta znaš o saobraćaju.

Kacige, merači brzine i brave

Savet je obezbedio nagrade, a pristizali su radovi od učenika predškolskih jedinica ali i učenika osnovnih škola.

Radova je bilo puno, s toga je komisija morala da rangira najbolje. Oni su osvojili nagrade u skladu sa temom i zadatkom konkursa – povećanje nivoa znanja o bezbednosti u saobraćaju.

Konkurs je protekao dobro. Dosta je stiglo radova što smo naravno i očekivali, jer znamo da su naša deca vredna i kreativna i da će se uvek odazvati, i to nam je izuzetno drago. Sa druge strane, morali smo da izaberemo najbolje, žiri je bio tu da izabere ko će dobiti nagradu. Inače, naše aktivnosti su koordinisane sa Agencijom za bezbednost u saobraćaju i pažljivo ih planiramo i u budućnosti.

Marijana Meliš, koordinatorka Saveta za bezbednost u saobraćaju
Nataša Kostić i Marijana Meliš ispred Saveta za bezbednost u saobraćaju

Za najbolje radove obezbeđene su kacige, drugonagrađeni dobijaju merače brzine, a treća nagrada su svetla za bicikl i brava za zaključavanje bicikla.

Nagrade za kolektive su društvene igre poput Šta znaš o saobraćaju, Tvister ali mnoge druge koje će utiucati na razvijanje novih veština i pozitivnih osobina u kolektivima.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *