Radovi na terenu i van njega, a sve do nove pobede!

IGRAJMO ZAJEDNO ZA ZDRAVLJE !!!

U Fudbalskom klubu Pobeda iz Samoša planirana su brojna poboljšanja uslova rada. Iz upravo kluba navode kao jednu od najvažnijih promena uređenje terena, odnosno, njegovo ravnanje, planirana je ugradnja prskalica i zamena trave, pa će se ove godine igrati na ravnom i uređenom terenu.

Svlačionica i klupske takođe će biti predmet radova, najavljuje predsednica kluba Jelena Trajković Jovanov. Radovi su planirani i na samoj zgradi FK Pobeda, a tiču se popravke krova.

Predsednica kluba kaže i da je došlo do promena i u sastavu.

Ispratili smo igrača Jovana Tomina koji je napustio klub, ali smo poželeli veliku dobrodošlicu Dušanu Stamenoviću i Milanu Mihajlovu. U pregovorima smo sa jos tri igrača.

Jelena Trajković, predsednica kluba

Sto se tiče mlađih ekipa, dodaje i da će nastojaćati da realizuju veći broj takmičarskih utakmica radi jačanja kondicije, zajedništva, osećaja za igru i timski duh. Posebno je interesantno da je sve više devojčica aktivno i pa postoji i velika verovatnoća da će se uskoro oformiti i ženska ekipa.

Nedavno je uprava kluba doživela i jednu neprijanu situaciju kada je imovina kluba oštećena i kada su odneseni određeni predmeti iz klupskih prostorija, te ovom prilikom apeluju na svoje sugrađane da čuvaju svoj klub i njegovu imovinu kako bi se razvijao i postao snažniji do novih pobeda Pobede iz Samoša.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *