120 milona za sportsku halu u Crepaji

Fond za kapitalna ulaganja AP Vojvodine dodelio je 60 miliona za jedan od najvećih infrastrukturnih projekata u opštini Kovačica – sportsku halu u Crepaji! Opština izdvaja dodatnih 60!

Višnjički potpisao ugovor od 60 miliona dinara


Zamenik predsednika opštine Kovačica Petar Višnjički danas je u Novom Sadu potpisao ugovor vredan 60 miliona dinara. Naime, prema konkursu za finansiranje sufinansiranje u oblasti razvoja sporta koji je raspisao Fond, opština Kovačica je jedna od tri opštine u Vojvodini za koju su izdvojena sredstva po pomenutom konkursu.

Sportska hala za razvoj sporta u celoj opštini

Sredstva u visini od 60 miliona dinara predviđena su za projektne aktivnosti i za dalju realizaciju projekta izgradnje sportske hale u Crepaji.

Poverenje – samo tri opštine dobile po ovom konkursu sredstva za realizaciju projekata


Opština Kovačica će izdvojiti dodatnih 60 miliona dinara, pored dobijenih 60, kako bi se nastavili radovi na ovom velikom i važnom projektu za razvoj sporta I poboljšanje uslova bavljenja sportskim aktivnostima.

Radovi počeli prošle godine, nastavljaju se dalje


Podsetimo, opština Kovačica je iz svog budžeta već tokom prethodne godine izdvojila 25 miliona dinara za rušenje stare i nefunkcionalne sale i izgradnju temelja za novu multifunkcionalnu sportsku halu u Crepaji.

Širom Vojvodine značajni investicioni projekti


Dodeli ugovora prisustvovali su predsednik Pokrajinske Vlade gospodin Igor Mirović i direktor Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine Nedeljko Kovačević.
„Čeka nas veliki posao, želimo da pomognemo manje razvijenim opštinama. Širom Vojvodine imaćemo značajne investicione zahvate“, izjavio je predsednik Mirović.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *