Hrubik obišao radove na sportskoj hali u Crepaji

Pokrajinska Vlada i Fond za kapitalna ulaganja AP Vojvodine obezbedili su sredstva za nastavak radova na sportskoj hali u Crepaji. Radove je obišao predsednik opštine, Jaroslav Hrubik u pratnji zamenika predsednika opštine Kovačica, Petra Višnjičkog.

Ulazak na gradilište

Multifunkcionlna sportska hala zameniće dotrajalu i nefunkcionalu halu, te će se uslovi za razvoj sporta podići na visok nivo.

Ugovorom koji je potpisao zamenik predsednika opštine Kovačica, Petar Višnjički, obezbeđeno je 60 miliona za radove na hali, a planirano je da dodatnih 60 izdvoji opština Kovačica.

Tekuće radove danas je obišao predsednik opštine Kovačica, Jaroslav Hrubik, a ispred Saveta Mesne zajednice Crepaja dočekali su ga predsednik Saveta Dragan Jovanov, poslanik u Narodnoj skupštini Srbije Ilija Matejić, direktorka TOOK, Dragana Latovljev, odbornici SO Kovačica i direktor Doma kulture Mita Živkov Lala, Nikola Kosovac.

U razgovoru sa meštanima

Predsednik opštine Kovačica, Jaroslav Hrubik, rekao je da je sa novim ugovorom do sada ukupno obezbeđeno 145 miliona dinara i da je ovo jedan od najvećih infrastruktunih projekata u oblasti sporta u opštini Kovačica. Ponosan je na to što je opština Kovačica jedna od tri opštine u Vojvodini koja je na konursu za razvoj sporta Fonda za kapitalna ulaganja dobila poverenje da sprovede jedan tako veliki projekat.

Radovi

Predsednik Saveta Mesne zajednice Crepaja istakao je da je postojala bojazan među građanima da se radovi neće nastaviti usled velike pandemije koja je zadesila kako čitav svet, tako i našu zemlju. Ističe da su svi građani zadovoljni što se potpisivanjem ugovora nastavlja sa radovima i da je veoma važna stvar što su država, a time i opština, zadržale finansijsku stabilnost budžeta kako bi se nastavilo sa realizacijom svih planiranih projekata.

sa predsednikom opštine Kovačica

Do sada je izdvojeno 25 miliona dinara za rušenje stare hale i izgradnju temelja. Sada bi završetkom ovih radova trebalo da bude završeno 2/3 posla.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *