Poštanska štedionica darivala Bakice sa 200.000 dinara

Banka Poštanska štedionica darivala je Udruženje želja Bakice sa 200.000 dinara povod je stogodišnjica Banke i Međunarodni dan žena, 8. mart.

Povodom stogodišnjice Banke Poštanske štedionice i Međunarodnog dana žena, 8. marta, direktorka Filijale zadužena za Južni Banat, Jelena Simić, uručila je vredan poklon Udruženju žena Bakice iz Uzdina.

Predsednica Udruženja žena Bakice veoma je zadovoljna, ali i počastvovana ovim poklonom. On je rezultat višegodišnjeg truda i rada članica udruženja.

Petar Višnjički, zamenik predsednika opštine Kovačica, istakao je za naš program da je zahvalan Banci Poštanskoj Štedionici što je izabrala udruženje u opštini Kovačica i darovala tako velikodušnim poklonom. Kaže, opština će takođe nastaviti da podržava rad udruženja kao i do sada putem tradicionalnih projekata i programa.

Zamenik predsednika opštine Kovačica, Petar Višnjički izrazio je zahvalnost kako Izvršnom odboru banke Poštanske štedionice koji je odluku o donaciji doneo, ali i Jeleni Simić, direktorki Filijale u Pančevu, što je posetila UŽ Bakice i poklon uručila.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *