DETALJNO: KO SVE MOŽE DA RADI I KAKO

Štab za vanredne situacije opštine Kovačica, na telefonskoj sednici održanoj 22. marta 2021. godine, radi usklađivanja sa merama kriznog štaba Vlade Republike Srbije, a radi sprečavanja epidemije Covid-19 na teritoriji Opštine Kovačica je doneo zaključak da:

U periodu od 22. marta 2021. godine od 06.00 časova dok nalaže epidemiloška situacija, neće raditi objekti u kojima se obavljaju delatnosti:

pružanja usluga u oblasti ugostiteljstva, koje obuhvataju prodaju hrane i pića (restorani, kafići, barovi, klubovi, splavovi, i sl.);

pružanja usluga u zatvorenim ili otvorenim trgovinskim centrima i sličnim objektima u kojima se obavlja delatnost u oblasti trgovine na malo (tržni centri i sl.).

U periodu od 22. marta 2021. godine od 06.00 časova dok nalaže epidemiloška situacije, svakog dana u radnom vremenu od 06.00 do 20.00 časova mogu raditi objekti u kojima se obavljaju delatnosti:

u oblasti trgovine na malo (trgovinske i druge radnje i prodajna mesta); pružanja zanatskih i drugih usluga,

oblasti sporta (fitnes centri, teretane, vežbaonice, spa centri, bazeni i drugi objekti namenjeni za sport i rekreaciju i sl.), priređivanja posebnih i klasičnih igara na sreću (kladionice, igraonice i sl.).

U periodu od 22. marta 2021. godine od 06.00 časova dok nalaže epidemiloška situacija, svakog dana u radnom vremenu od 06.00 do 21.00 časova mogu raditi objekti u kojima se obavljaju delatnosti:

trgovinskih i drugih radnji i prodajnih mesta na kojima se vrši prodaja prehrambenih proizvoda, prodavnica hrane za životinje (pet šopovi, prodavnice stočne hrane i dr.), zatvorenih i otvorenih pijaca, kao i radnji i prodajnih mesta u okviru otvorene ili zatvorene pijace (mesare, pečenjare, specijalizovane prodavnice hrane i sl); u oblasti kulture (muzeji, galerije)

Ugostiteljskim objektima je dozvoljena šalterska prodaja hrane i pića, a dostava se može vršiti 24 časa dnevno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *