Ceo Južni Banat dao podršku Vučiću

Južnobanatski okružni odbor SNS daje snažnu, bezrezervnu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u borbi protiv mafije, zalaganju za normalnu, pristojnu, ekonomski snažnu Srbiju.

Svi gradski i opštinski odbori SNS u južnom Banatu: Pančevo, Vršac, Kovačica, Opovo, Kovin, Alibunar, Bela Crkva i Plandište pozivaju predsednika Aleksandra Vučića da se ponovo kandiduje na predsedničkim izborima 2022. godine.


-Predsedniče imate moćnu podršku građana Srbije kakvu do sada nije imao ni jedan predsednik. Nakon višedecenijskog perioda sistemskog urušavanja i propadanja, doslednim sprovođenjem reformske i razvojne politike, našoj državi vratili ste ugled kakav zaslužuje. Život se vratio u naše gradove i opštine. Razvoj Srbije ne sme biti zaustavljen. Tajkunskoj opoziciji preči su njihovi lični interesi, puni džepovi. Niko više u Srbiji ne želi, povratak u prošlost, da broji decenije da se otvori nova fabrika, renovira bolnica. Srbija zaslužuje da se razvija, u nama građanima imate snažne partnere da zajedno nastavimo da gradimo, razvijamo se kao društvo u svim segmentima, navodi se u saopštenju.


Južnobanatski naprednjaci ističu da uvođenje koljača u političku arenu, obračuna sa predsednikom, ostaće zabeležen kao jedinstven sramotan čin tajkunsko mafijaške opozicije, do sada nezabeležen u civilizovanom svetu. Građanima ostaje gorak ukus gađenja nakon spoznaje kako se i sa koliko energije tajkunsko mafijaška opozicija ustremila da obesmisli zverstva koljača, pružajuci im pravnu, medijsku i drugu podršku, pronalazeći u njima saveznike za rušenje vlasti. Đilasova afirmacija zla zaslužuje društvenu osudu.
Koljači i političko-tajkunska mafija neće pobediti. Građani Srbije izabrali su put napretka. Podrška predsedniku zajedno idemo u nove pobede.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *