Đaci u školskim klupama, prvacima pokloni od opštine

Opština Kovačica je ove godine bogatija za 210 prvaka. Taj broj je manji u odnosu na prethodne godine, ali s obzirom na to da je broj upisane dece u vrtić povećan, očekuju se brojnije generacije s obzirom na to da je broj upisane dece ove godine u vrtic 473.

Pokloni

Ove godine predstavnici opštine Kovačica podelili su školske rančeve, anatomske, u školama opštine Kovačica. Osnovne škole u opštini Kovačica posetili su predstavnici opštine i opštinske uprave kako bi podelili rančeve i slikovnice, ali i poželeli prvacima srećan polazak u školu.

Jaroslav Hrubik u OŠ Sveti Georgije u Uzdinu

Jaroslav Hrubik, predsednik opštine Kovačica, obišao je osnovnu školu u Uzdinu zajedno sa zamenikom predsednika SO Kovačica, Stelianom Balanom, i odeljenjima na rumunskom i srpskom jeziku poželeo da vredno uče i budu marljivi u školi.

Osnovne škole u Kovačici, Padini i Debeljači obišle su pomoćnica predsednika opštine Kovačica, Marijana Meliš i Tanja Bubeskov, načelnica OU.

Opštinska uprava obezbedila je sve uslove da se ispoštuju sve propisane epidemijske mere, a škole su temeljno sprovele sve procedure.

Ove godine najveći broj prvaka biće upisan u osnovne škole u Kovačici i Padini, a interesantno je što su svi osmaci koji su završili školu u Padini, svoje školovanje nastavili u Republici Srbiji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *