Da li Đilas štiti kupovinu glasova?

Sve i jedan medij Dragana Đilasa je naravno propustio da pomene kako je Vukašin Baćina plaćao građanima za potpis, što je i dokumentovano video snimkom.

Kada bi se građanin informisao isključivo iz medija koji su pod kontrolom Dragana Đilasa, bio bi u potpunoj zabludi. Mogao bi da zaključi kako opozicionari u Sečnju trpe “naprednjački progon”, koji je usledio iz čistog mira, samo zato što je reč o “borcu protiv režima”.

Sve i jedan medij Dragana Đilasa je naravno propustio da pomene kako je Vukašin Baćina plaćao građanima za potpis, što je i dokumentovano video snimkom. Ni reč o nepodopštinama tog samozvanog lidera opozicije, ni reč o prirodi krivičnog dela za koje je optužen.

Zašto Đilasovi mediji štite Baćinu? Da li možda time prikrivaju da nije radio sam? Ili da je ipak radio po nečijem nalogu? Možda baš onoga u čijim medijima se on sada predstavlja kao lider opozicije i “žrtva progona”?

Opozicija snimljena kako plaća građanima potpise podrške za izbore

Opozicija snimljena kako plaća građanima potpise podrške za izbore
Ova pitanja moraju dobiti odgovor, stoga pozivamo nadležne organe da ispitaju da li je Baćina radio sam i sa kim u dosluhu, odnosno po čijem nalogu?, stoji u saopštenju opštinskog odbora SNS Sečanj.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *