Od igle do lokomotive: 4.000 ljudi danas posetilo vašar u Debeljači

Današnji vašar u Debeljači je bio znak da se konačno život vraća u normalne tokove. Debeljački vašar po pitanju ponude i potražnje i izdvaja kao jedan od najjačih održanih do sada.

Laslo Jover, direktor Javnog komunalnog preduzeća 4. oktobar u Debeljači izuzetno je zadovoljan današnjim vašarom i ističe da je široka ponuda robe, ali i velika je zainteresovanost potrošača. ,,Na vašaru možete pronaći od igle do lokomotive, sve što vam je potrebno”, kaže Laslo Jover i dodaje: ,,Ove godine vašar protiče bez ikakvih incidenata, sve teče po planu. Imamo preko 500 izlagača, ponuda je veoma raznovrsna, a nađe se roba za svačiji džep”.

Na tezgama se zaista moglo naći sve, od igle do lokomotive – od belog veša, do poljoprivrednih mašina, od slatkiša i igračaka, cveća, sadnica, lonaca i šerpi, pa sve do roštilja, nameštaja i kamenorezačkih proizvoda. Pored toga, debeljački vašar danas je imao i stočni deo na kome se nudila jagnjad i prasad. Ove godine ponovo su na debeljačkom vašarištu u ponudi konji.

Posetioci su došli sa svih strana – iz Subotice, Čačka, Niša, Lokvi, a u većem broju iz Srema. Sledeći vašar biće organizovan u junu, tačnije desetog juna, odmah posle jednog od najvećih i najpoznatijih vašara u Srbiji – onog u Rumi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *