Večeras predstava Mala princeza u idvorskom domu kulture

Dom kulture Mihajlo Pupin iz Idvora poziva sve zainteresovane mališane da dođu na predstavu koja je zakazana za večeras od 19 časova u Domu kulture Mihajlo Pupin u Idvoru. Ulaz za sve je besplatan.

Pozorišna trupa Upalimo reflektore zadužena je za interpretaciju predstave, a uloge će tumačiti Jugoslav Krajnov i Sanja Ristić Krajnov, glumci Narodnog pozorišta u Novom Sadu, i Jovica Jašin, vrsni zrenjaninski glumac.

Pored sadržaja za decu, DK Mihajlo Pupin u Idvoru ovih dana beleži veliki broj turista koji posećuju Narodni dom Mihajla Pupina. Nije na odmet reći o da su radovi na krovu stare Pupinove škole završeni,a sam projekat je izazvao veliku pažnju kako medija, tako i stručne javnosti, i tu nije kraj.

Podsetimo, Dom kulture Mihajlo Pupin iz Idvora dobio je 7,8 miliona dinara za nastavak radova na staroj školi od Ministarstva kulture i informisanja. Prethodno je ministarstvo odvojilo 6.5 miliona dinara za rekonstrukciju krova i 1.9 miliona dinara za sam projekat, dok će pomenuta sredstva sada biti odvojena za oluke i radove na fasadi.

Iako Idvor važi za mirno vojvođansko mesto, ipak se užurbano radi na unapređenju svih sadržaja koji su od interesa za građane Pupinovog rodnog sela, od infrastrukture i kulture pa sve do zabavnih sadržaja.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *