Višnjički potpisao ugovor za rekonstrukciju vodovodne mreže Mlinske ulice u Crepaji

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo doneo je Odluku o opredeljivanju sredstava po Konkursu o dodeli sredstava za sufinansiranje izgradnje, sanacije, rekonstrukcije i izrade tehničke dokumentacije vodnih objekata u javnoj svojini i izrade projektno tehničke dokumentacije objekata fekalne kanalizacije na teritoriji AP Vojvodine u 2022. godini.

Prema odluci, opredeljena su sredstva za sanaciju vodovodne mreže u ul.Mlinska, i to od ul.Beogradske do ul. Žarka Zrenjanina u naselju Crepaja.

Ukupna vrednost projekta je 10.791.778 dinara, od toga opština će izdvojiti 3,6 miliona dinara, a Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo izdvaja blizu 7,2 miliona dinara. Ugovor je potpisao zamenik predsednika opštine Kovačica, Petar Višnjički.


Sredstva u visini od 400.000.000,00 dinara za sufinansiranje rekonstrukcije, sanacije, izgradnje i izrade projektno tehničke dokumentacije vodnih objekata u javnoj svojini u 2022. godini izdvojena su od strane Sekretarijata za 31 opštinu sa teritorije Vojvodine.

Potpisivanje

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *