Marija Avramov iz Crepaje jedna od 100 uspešnih poslovnih žena po konkursu Pošte

Marija Avramov iz Crepaje nagrađena je laskavom titulom u okviru konkursa „100 uspešnih poslovnih žena“ Srbije. Nagradu joj je dodelila Tatjana Matić, ministarka trgovine i telekomunikcija u Palati Srbije.

Marija Avramov je jedna od stotinu preduzetnica nagrađenih u okviru ovog konkursa, a uloga nagrada je afirmisanje ženskog preduzetništva. Njena firma je porodična i bavi se proizvodnjom i prodajom betonskih blokova. Marija je udata, mama dve devojčice i sa porodicom živi i radi u Crepaji.

Gospođa Avramov kaže da je ova nagrada svojevrsno priznanje za rad i da naviše znači na emotivnom planu. Ali ne treba zaboraviti i na podršku JP Pošta Srbije koja će uslediti.

Za sto najuspešnijih kandidatkinja, Pošta Srbije obezbeđuje nacionalnu vidljivost njihovog poslovanja i besplatan promotivni prostor u više od 1.500 pošta širom Srbije. Specijalna publikacija u kojoj će biti predstavljeno sto uspešnih poslovnih žena biće dostupna korisnicima poštanskih usluga bez naknade, dok će, istovremeno, elektronska verzija biti dostupna na korporativnom sajtu Pošte.  Najuspešnije preduzetnice biće predstavljene i na zvaničnim profilima Pošte na Instagramu, Fejsbuku i Linkedinu.

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija, Tatjana Matić, istakla je na dodeli priznanja na prvom nacionalnom nagradnom konkursu Pošte Srbije „100 uspešnih poslovnih žena“, da ovakve akcije i sprovođenje ovog konkursa značajno doprinose promociji ženskog preduzetništva i osnaživanju žena da pokrenu sopstveni biznis.

Pored ministarke Matić, koja je predsedavala Komisijom za izbor pobednica konkursa, na svečanosti su govorili i uručili priznanja i v.d. direktora Pošte Srbije, Zoran Đorđević, i članica konkursne komisije, savetnica grupacije Intesa Sanpaolo za CEE oblast, Draginja Đurić.

Pošta Srbije pokrenula je 8. marta 2022. godine prvi nacionalni nagradni konkurs „100 uspešnih poslovnih žena“, pod sloganom „Najbolje tek dolazi“, u cilju osnaživanja i promocije ženskog preduzetništva. Konkurs je podržan  od strane Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, trajao je do 8. aprila i bio je namenjen preduzetnicama ili osnivačicama i zakonskim zastupnicama malih preduzeća sa teritorije Republike Srbije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *