Izbori: Rumuni zajedno – za sigurnu budućnost predali listu

Lista kandidata Rumuni zajedno – za sigurnu budućnost predala je Republičkoj izbornoj komisiji preko 1.700 potpisa za učešće na izborima za savete nacionalnih manjina koji će biti održani 13. novembra.

Nosilac liste je dr Trajan Kačina koji ističe da upravo zbog velikog broja potpisa koji prikupljeni očekuje pobedu na predstojećim izborima.

Zahvaljujem se svima koji su u impresivnom broju podržali našu listu i unapred želim da se zahvalim onima koji će 13. novembra izaći i glasati za nas. Lista je sačinjena tako da imamo predstavnike iz svih oblasti iz svih delova gde žive Rumuni. Zajedno želimo raditi na očuvanju nacionalnog kulturnog identiteta i radićemo i borićemo se za svaki grad, svako selo, svako mesto, gde žive Rumuni da bismo imali jednu bolju i sigurnu budućnost. Srbija nam pruža svu slobodu i sva prava koja su nam potrebna. Mi smo na tome zahvali i zbog toga želimo dodatno raditi da bi bila generacijama osigurali ono najbolje, a to je sigurna budućnost.

Ova grupa građana očekuje pobedu na izborima za savete nacionalnih manjina, koji će biti održani ove godine 13. novembra.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *