U martu besplatne radionice pletenja korpi od papira u Debeljači

Besplatne radionice pletenja korpi od papira svakog ponedeljka u martu biće organizovane u Debeljači.

Radionice su namenjene svima koji žele da na kreativni način ispune svoje slobodno vreme. U okviru radionica zainterosavani će imati mogućnost da savladaju tehniku pletenja korpi od papira.

Besplatne radionice organizuje Tinde Đerfi iz Debeljače uz podršku Adventističke crkve. Radionice će se održavati u martu, svakog ponedeljka od 17 do 19 sati u maloj sali doma kulture „Jožef Atila“ u Debeljači. Prva radionica biće organizovana 6.marta. Pokretač radionica Tinde Đerfi navodi, da će učesnici imati priliku da vide koliko je lep osećaj kada se stvori nešto novo, lepo, jedinstveno. „Verujte u sebe, čak i kada mislite da kreativnost nije vaša jača strana. Ovo je prava prilika da spojite lepo i korisno. Listovi papira se uvijaju u rolnice koje potom služe za pletenje korpica i drugih dekorativnih predmeta. U ovom slučaju nećete samo uposliti svoje ruke, već ćete i reciklirati stari papir koji biste inače bacili“, ističe Tinde.

Radionice su potpuno besplatne za sve prijavljene učesnike. Svi zainteresovani mogu da se prijave na brojeve telefona 069 686 965 (Tinde) i 063 8 307 525 (Ištvan).

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *