Pobedili Spartak i Dolina

U 29. kolu Vojvođanske lige Istok su fudbaleri Poleta u Idvoru izgubili od ŽAK-a iz Kikinde. Plavo-beli su dvaanaesti na tabeli sa 34 boda. U nedelju 10. juna ŽAK dolazi na megdan Poletu. Meč poslednjeg kola igraju Idvorci protiv Slobode u Novim Kozaracima.

U 29. kolu Prve južnobanatske lige Spartak 1911 je u Debeljači pobedio lidera na tabeli BAK iz Bele Crkve sa 3:1. Padinska Dolina je savladala u Jasenovu Karaš 2:0, dok je Unirea iz Uzdina izgubila u Dolovu od istoimenog kluba sa 1:3. Spartak 1911 je treći sa 47 a Dolina je peta sa 45 bodova, Unirea trinaesta sa 33 boda.

U poslednjem 30. kolu drugog junskog vikenda Spartak 1911 putuje u Hajdučicu na megdan istoimenom klubu. Dolina igra protiv Crvene zvezde iz Pavliša. Meč se igra u 17:30. Istog dana u isto vreme Unirea dočekuje Glogonj. Nedelju dana ranije završeno je prvenstvo u Opštinskoj ligi Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo fudbaleri Slavije iz Kovačice završili na petom mestu sa osvojena 24 boda, Vojvodina iz Crepaje je sedma sa 20 bodova a Pobeda deveta bez osvojenog boda.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *