Uspeh rukometaša Crepaje

Iza rukometaša Crepaje je uspešna sezona 2022/23.

O odličnim rezultatima naročito u drugom delu Druge lige Srbije kaže trener Vladimir Georgijevski da je sezona kao sezona krenula početkom septembra, tačnije drugog vikenda septembra. Bilo je i pozajmljivanja igrača pre duplih licenciranih igrača iz jačih klubova iz viših rangova, tako da je prvi deo sezone bio jako naporan i jako problematičan, dok su se malo adaptirali na sve to. Drugi deo sezone su krenuli mnogo ozbiljnije, završili su 6. od 14 ekipa.

Omladinski rukometni klub Crepaja se već priprema za start nove sezone. Za narednu sezonu još nisu rešili šta će tačno biti, ali u planu je da smanje fond igrača sa strane, da se više uključuju njihovi mladi igrači. Ovu sezonu nastupaju omladinci, uz dva – tri starija igrača iz Crepaje, dodaje Vladimir Georgijevski.

Na pitanje šta će novoizgrađena Sportska hala u Crepaji značiti, ne samo za rukometni sport i ne samo za Crepaju, sagovornik kaže, da su treninzi najbitnija stvar u svakom sportu. Rukometaši iz Crepaje već tri godine treniraju u Debeljači, više od 7 meseci godišnje zbog vremenskih uslova, što je za crepajačke rukometaše izuzetno naporno a sala u Crepaji će im znatno olakšati treninge, kako njima, tako i ostalim sportistima. Samim tim će moći da održavaju više treninga, jer što više treniraju, veći su i uspesi, dodaje trener Georgijevski.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *