Crvena zvezda u Kovačici

Za ovogodišnji Kovačički oktobar će Crvena zvezda gostovati u Kovačici.

Meč veterana Slavije sa našim najpopularnijim klubom planiran je za nedelju 8. oktobar u 16 časova na stadionu u Sportsko-rekreativnom centru „Slavija“.

Večiti rivali sastaće se u subotu 30. septembra. Gost Slavijaša biće Dolina iz Padine. Utakmica takođe počinje u 16 časova. Duel Slavija – Dolina biće i uvod u sportska dešavanja na ovogodišnjem Kovačičkom oktobru.

Turnir petlića – najmlađih fudbalera na programu je u nedelju 1. oktobra u 10 časova.

Tradicionalni kros „Dr. Janko Buljik“ u organizaciji Osnovne škole „Mlada pokolenja“ planiran je za četrvrtak 5. oktobar, prva trka je tačno u podne.

Posle već pomenute utakmice veterana Slavije i Zvezde na redu je promocija knjige Pavela Urbana „Fizička kultura i sport u Kovačici“ i to u petak 13. oktobra sa početkom u 18 časova u restoranu Sportsko-rekreativnog centra „Slavija“.

Druga „Kovačička fijakerijada“ održaće se kod Ergele Anči u nedelju 15. oktobra sa početkom u 9 časova.

Devet decenija od postojanja prvog kovačičkog kuglaškog kluba obeležiće se u Sportsko-rekreativnom centru Slavija sa početkom u 18 časova. Tradicionalni šahovski turnir „Kovačički oktobar“ organizuje Šahovski klub Kovačica u nedelju 22. oktobra u Velikoj sali Mesne zajednice sa početkom u 9 časova a tradicionalni odbojkaški turnir organizuje Odbojkaški klub „Slavija“ u nedelju 29. oktobra u 9 časova u fiskulturnoj sali Osnovne škole „Mlada pokolenja“.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *