Fudbalski rezultati drugog vikenda u novembru

Odigrano je 14. kolo u Vojvodjanskoj ligi Istok. Fudbaleri Poleta pobedili su u Kikindi tamošnji Žak rezultatom 0 : 1.

Idvor je trenutno sedmi sa 22 boda. U naredom kolu idvorski fudbaleri igraju na domaćem terenu sa Kozarom iz Banatskog Velikog Sela. Utakmica je na programu 19. novembra u 13 sati.

Uzdinska Unirea je u 13. kolu Prve južnobanatske lige 12. novembra na domaćem terenu pobedila Budućnost iz Banatskog Brestovca 9:1. Uzdin je trenutno sa 18 bodova na osmom mestu na tabeli. U istoj ligi je Dolina kod kuće pobedila Radnički iz Barande rezultatom 3:1. Padina je trenutno na prvom mestu na tabeli i ima 31 bod. Spartak 1911 je u subotu 11. novembra poražen u Plandištu od Sloge rezultatom 2:1. Debeljačani su trenutno sa 19 bodova na 7 mestu na tabeli Prve južnobanatske lige. Narednog vikenda, u nedelju 19. novembra u Debeljači će biti odigran opštinski derbi. Sastaju se Spartak i Dolina. Utakmica počinje u 13 sati. Unirea će istog dana i u isto vreme na domaćem terenu odigrati meč sa ekipom Budućnost iz Alibunara.

U Opštinskoj ligi Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo u kojoj igraju Pobeda iz Samoša, Vojvodina iz Crepaje i Slavija iz Kovačice odigrano je 9. kolo. Slavija je u gostima u Opovu pobedila Omladinac rezultatom 0:1. Kovačica je sa 16 bodova trenutno na drugom mestu na tabeli. U narednom kolu 19. novembra u 13 sati Slavija će se na domaćem terenu sastati sa Kolonijom iz Kovina. Utamica počinje u 13 sati. U Crepaji su Vojvodina i Pobeda iz Samoša igrali nerešeno 2:2. Crepaja je trenutno sa 14 bodova na trećem mestu na tabeli a Samoš sa 8 na petom mestu. U naredom kolu 19. novembra fudbaleri iz Crepaje putuju u Pločice gde će se sastati sa Borcem a Pobeda u Samošu dočekuje Omladinac iz Opova. Utakmice počinju u 13 sati.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *