Odigrano poslednje kuglaško kolo pred pauzu

U Superligi Srbije i u Prvoj ligi Srbije grupa Vojvodina za žene i muškarce odigrano je poslednje kolo pred pauzu. Naredno kolo igra se u januaru sledeće godine.

U Superligi Srbije Kuglašice Slavije poražene su u Apatinu od strane domaćeg ŽKK Apatin. Rezultat je 6:2. Slavija je sedma sa 6 bodova. U narednom 10. kolu Slavijašice igraju protiv Radničkog u Novom Sadu.

Odigrano je i 9. kolo u Prvoj ligi Srbije, grupa Vojvodina za kuglaše. Naši klubovi su ostvarili sledeće rezultate: Spartak Debeljača – Kljajićevo iz Kljajićeva 2:6; Apatin iz Apatina – Dolina Padina 6:2. Utakmica među Slavijom i KK 13. maj se nije održala zbog kvara kuglane. Spartak je treći na tabeli sa 10 bodova, Dolina 4. takođe sa 10 bodova a Slavija 5. sa 9 bodova. U narednom 10. kolu u nedelju 14. januara sastaju se u Debeljači: Spartak i Dolina Padina. Istog dana u Apatinu igraju Apatin i Slavija Kovačica.

Kuglašice su igrale 7. kolo u istoj ligi. Slavija Okno je izgubila u domaćoj kuglani od NS 1932 rezultatom 1:7. Kuglašice Doline su izgubile od Petrovaradina a rezultat je 2:6. Slavija Okno je sedma sa jednim bodom a Dolina 5. sa tri boda. U narednom, 8. kolu, koje se igra u januaru sledeće godine, Dolina igra protiv Vrbasa a Slavija Okno je slobodna.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *