Prolećna fudbalska sezona počinje u martu

Prolećna sezona u Vojvođanskoj ligi grupa Istok počinje 3. marta. Istog dana, sezona počinje i za fudbalere u Prvoj južnobanatskoj ligi, dok fudbaleri iz Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo drugi deo šampionata počinju 24. marta.

Naš najbolji fudbalski klub, Polet iz Idvora, počinje prolećnu sezonu u Vojvođanskoj ligi grupa Istok u nedelju 3. marta. Prvo prolećno kolo igra protiv Mladosti iz Omoljice na domaćem terenu u 14 časova 30 minuta. Plavo-beli su jedenji deo šampionata završio na šestom mestu sa 25 bodova.

Šesnaesto kolo počinje i u ligi niže – Prvoj južnobanatskoj – u nedelju 3. marta u 14 časova 30 minuta. Dolina iz Padine dočekuje Crvenu zvezdu iz Pavliša, Potporanj uzdinsku Unireu a Hajdučica Spartak 1911 iz Debeljače. Dolina je vicešampion jesenjeg dela prvenstva sa 34 a Spartak osmi sa 22 boda, dok je Unirea deveta sa 21 bodom.

Naši klubovi iz Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo drugi deo šampionata počinju u nedelju 24. marta u 15 časova. Samoška Pobeda gostuje u Kovinu Koloniji a Vojvodina u Crepaji dočekuje Jedinstvo iz Dubovca, dok je Slavija iz Kovačice slobodna. Slavija je šampion jesenjeg dela prvenstva sa 19, Vojvodina treća sa 17 a Pobeda četvrta sa 11 bodova.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *