Rukometni rezultati

Rezultati rukometašica Spartaka i rukometaša Crepaje i Uniree

Posle četrnaest odigranih utakmica Prve lige Srbije grupa Vojvodina su rukometašice Spartaka na četvrtom mestu na tabeli na 18 bodova. U 17. kolu se Spartak sastaje sa Železničarom 2 iz Indjije. U prethodnom kolu su crveno-bele bile slobodne. Do kraja prvenstva ostala su još dva kola.

Posle devet odigranih duela su rukometaši ORK Crepaje na drugom mestu plej-auta Druge lige grupa Vojvodina i imaju 11 bodova, isto kao i Budućnost iz Alibunara. Crepaja je u prethodnom kolu bila slobodna a 14. aprila je u Somboru izgubila od istoimenog rivala sa 27:33. Ruma u Rumi je protivnik plavo-belim rukometašima tokom narednog vikenda. Crepaja će do kraja šampionata u četiri naredna kola odigrati tri meča:posle Rume kao domaćini dočekuju Jugović iz Kaća i Sombor.

Posle četrnaest odigranih utakmica Treće lige grupa “Vojvodina” su rukometaši Uniree na šestom mestu sa 8 bodova. Posle pobede u gostima nad Naftagasom iz Elemira 26:21, Unirea je kod kuće izgubila od Radničkog iz Kovina 37:43. Četiri kola su ostala do kraja šampionata. Uzdinci putuju u Novi Sad na megdan Radničkom u 15. kolu, zatim su protivnici Uniree kod kuće rukometaši Hajduka Beške iz Beške, u pretposledjem kolu putuju žuto-plavi u Čurug na duel sa tamošnjim Hajdukom a u poslednjem kolu dočekuju Metaloplastiku Klenak.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *