Obnovljene tribine FK Spartaka

Nakon farbanja na tribinama Fudblaskog kluba Spartak, biće postavljene i nove stolice. Radovi su planirani za 22. april.

Za FK Spartak iz Debeljače ovo proleće protiče u znaku velikih infrastrukturnih projekata. Jedan od značajnijih je rekonstrukcija tribina na fudbalskom stadionu ovog kluba. Kako navodi predsednik FK Spartak iz Debeljače, Dragan Ilkić, pomenuti klub je sa velikom tradicijom i bogatom istorijom. Infrastruktura je za ovaj, kao i svaki klub jako bitna i zahteva dosta ulaganja a pošto se nekoliko godina nije ulagalo u klub, uprava je morala da krene od nule, kaže Ilkić.

Do sada je urađeno dosta toga što se tiče svlačionica i same zgrade. Urađena je fasada, ograda oko terena, reflektori i stubovi. Što se tiče samih tribina, FK iz Debeljače je odlučio da proba da sakuplja novac za stolice. Zahvaljujući meštanima Debeljače, taj cilj su i ostvarili i sakupili novac za 250 stolica. U planu je da se stolice postave 22. aprila. Što se tiče planova za dalje radove, ideja je da se tribine i pokriju, za šta će opet biti potrebna pomoć meštana, navodi predsednik FK Spartak iz Debeljače.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *