Fudbalski rezultati 23. kola

Pobede Poleta, Doline i Slavije, porazi Uniree, Spartaka, Vojvodine i Pobede

Fudbaleri idvorskog Poleta pobedili su u 23. kolu Vojvođanske lige Istok na domaćem terenu Slobodu iz Novih Kozaraca sa 2:0. Plavo-beli su osmi sa 33 boda. U međukolu 10. aprila je Polet izgubio u Ruskom Selu od Crvene zvezde. Idvorci u 24. kolu putuju u Žitište na megdan Begeju.

U Prvoj južnobanatskoj ligi je odigrano 22. kolo. U Padini je Dolina savladala Slogu iz Plandišta sa 8:0. U Debeljači je Spartak 1911 izgubio od Crvene zvezde iz Pavliša sa 1:3. U Grebencu je Vulturul pobedio Unireu iz Uzdina sa 3:1. Dolina je prva sa 49 bodova, Unirea sedma sa 31 bodom a Spartak jedanaesti sa 27 bodova. Dolina ima bod prednosti nad Dolovom, četiri više od Glogonja i pet od Crvene zvezde. Klubove od sedmog do trinaestog mesta deli samo četiri boda prednosti. U 23. kolu Dolina u Padini čeka Budućnost iz Banatskog Brestovca, u Uzdinu Unirea Radnički iz Barande a Spartak putuje u Banatsko Novo Selo gde se sastaje sa Slogom.

U derbi meču Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo je Kolonija iz Kovina pobedila u Crepaji Vojvodinu sa 5:3 a istim rezultatom je Slavija iz Kovačice savladala u Dubovcu Jedinstvo. Borac Pločica je kao domaćin pobedio Pobedu sa 4:3. Slavija je druga sa 28 bodova i ima dva boda manje od Kolonije iz Kovina, Vojvodina iz Crepaje treća sa 20 bodova a Pobeda šesta sa 10 bodova. Do kraja šampionata će se odigrati još šest kola u doigravanju. Slavija 21. aprila dočekuje Borac Pločicu, a u opštinskom derbiju igraju Vojvodina – Pobeda. Sve utakmice počinju u 16 časova 30 minuta.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *