Fudbal: prvi vikend u novembru

Prvog vikenda u novembru odigrano je trinaesto kolo u Vojvođanskoj ligi Istok.

Fudbaleri Poleta odigrali su prvenstveni meč kao domaćini. Oni su u pobedili Budućnost iz Srpske Crnje 3:1. Idvor je trenutno sedmi sa 19 bodova. Polet duel četvrnaestog kola igra u nedelju 12. septembra u Kikindi protiv ŽAK-a.

Uzdinska Unirea je u 12. kolu Prve južnobanatske lige 5. novembra poražena od Sloge u Banatskom Novom Selu 1:2. Dolina je pobedila u Grebencu Vulturul 4:1. Spartak 1911 je kao domaćin pobedio Potporanj 1:0. Dolina je prva sa 28 bodova, Spartak peti sa 19 a Unirea dvanaesta sa 15 bodova. U subotu 11. novembra je Sloga u Plandištu domaćin Spartaku. U nedelju 12. novembra sa početkom u 13 časova 30 minuta se u Uzdinu sastaju Unirea – Budućnost Banatski Brestovac a u Padini Dolina – Radnički Baranda.

Opštinska liga Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo u kojoj igraju Pobeda iz Samoša, Vojvodina iz Crepaje i Slavija iz Kovačice počela je drugi krug prvenstva. U Samošu je Pobeda pobedila Jedinstvo iz Dubovca sa 4:1, dok je u Kovačici Slavija posle dva rezultatska preokreta savladala Vojvodinu iz Crepaje sa 3:2. U subotu 11. novembra u Opovu igraju Omladinac – Slavija, sutradan, 12. novembra se u Crepaji u opštinskom derbiju sastaju Vojvodina i Pobeda.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *