Pobeda Doline i Spartaka, remi Poleta i Uniree

U 9. kolu Vojvodjanske lige Istok u Idvoru je Polet remizirao sa Begejom iz Žitišta 1:1.

Polet je dvanaesti sa 10 osvojenih bodova. U subotu 14. oktobra putuju plavo-beli u Kovin na južnobanatski derbi sa Radničkim.

Dolina iz Padine je u 8. kolu Prve južnobanatske lige savladala Budućnost u Banatskom Brestovcu rezultatom 3:2. U Debeljači je Spartak 1911 pobedio Slogu iz Banatskog Novog Sela 3:0 a Unirea iz Uzdina je odigrala nerešeno 1:1 sa Radničkim u Barandi. Dolina je prva sa 19, Spartak peti sa 13 a Unirea deveta sa 11 bodova.

U opštinskom derbiju kola 15. oktobra se sastaju u 15 časova Unirea i Spartak. A u derbiju kola se u Padini 15. oktobra sastaju takođe u 15 časova Dolina i Dolovo, prvoplasirani protiv drugoplasiranog, oba kluba imaju po isti broj bodova – 19.

U četvrtom kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo u Samošu je Pobeda izgubila od Kolonije iz Kovina 1:2. U Dubovcu je Jedinstvo pobedilo Vojvodinu iz Crepaje 2:1. Slobodna je bila Slavija. Vojvodina je druga sa 7 bodova, peta Slavija ima 3 boda a sedma je Pobeda sa bodom. U opštinskom derbiju 15. oktobra u 15 časova se sastaju Slavija i Pobeda. Vojvodina iz Crepaje je slobodna.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *