Novi laptopovi za PU Kolibri

PU „Kolibri“ dobila je od opštine Kovačica 8 laptopova.

Predsednik opštine Kovačica Jaroslav Hrubik posetio je Predškolsku ustanovu „Kolibri“ i ovom prilikom uručio 8 laptopova za potrebe odvijanja rada u ovoj ustanovi.

Vršilac dužnosti direktorke Predškolske ustanove „Kolibri“, Ana Bakoš, istakla je da će laptopovi biti dodeljeni vaspitačima za potrebe vaspitno-obrazovnog rada i da je ova donacija velika pomoć i značajna podrška lokalne samouprave. Vaspitači će koristiti računare za planiranje i praćenje raznovrsnih aktivnosti, kreiranje rasporeda, evidentiranje prisustva dece i praćenje njihovog razvoja, kao i za redovne izveštaje koje sastavljaju.

Jaroslav Hrubik, predsednik opštine Kovačica, ovom prilikom je rekao da je lokalna samouprava svesna svih potreba koje imaju obrazovne ustanove na teritoriji opštine Kovačica i da su te potrebe sa sve većim stepenom digitalizacije više nego ikada usmerene na unapređenje rada kroz što bolju tehničku opremljenost.

„Zato je opština Kovačica tu da pomogne koliko je u mogućnosti, te se nadam da će ova donacija biti od koristi“, navodi Hrubik.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *