I ove godine Novogodišnja čarolija za mališane

U Kovačici će 22. decembra biti održana manifestacija “Novogodišnja čarolija”, namenjena svim mališanima iz opštine Kovačica.

Opština Kovačica će i ove godine tradicionalno organizovati dodelu paketića mališanima do 4. razreda osnovne škole. Manifestacija „Novogodišnja čarolija“ biće održana na trgu u Kovačici, u petak 22. decembra sa početkom u 18:30 minuta. Predsednik opštine Kovačica Jaroslav Hrubik naveo je da ni ove godine neće izostati pozorišna predstava.

Prema rečima predsednika opštine Kovačica, ove godine ima i novina. Pripremljeno je 2700 paketića, koji su posebno pripremani prema uzrastu i polu deteta.

Paketići će biti podeljeni deci iz svih mesta opštine, ili njihovim roditeljima ili starateljima, koji donesu vaučer.

Opština Kovačica pobrinula se i za sve one koji nemaju način da tog dana dođu do Kovačice i za njih će biti organizovan besplatan prevoz. Iz Crepaje autobus polazi sa parkinga ispred crkve, iz Debeljače ispred mesne zajednice, iz Uzdina ispred škole, iz Padine je polazak ispred Mesne zajednice, iz Idvora kombi kreće ispred škole dok iz Samoša takođe kombi polazi ispred Mesne zajednice. Polasci autobusa i kombija iz svih mesta opštine Kovačica su u 18 sati.

Izvor: RTV OK

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *