Dečja radost uz vatromet i paketiće na trgu

Opština Kovačica i Turistička organizacija opštine Kovačica organizovale su manifestaciju Novogodišnja čarolija. Kovačički trg bio je pun dece i roditelja koji su došli na predstavu i podelu paketića.

Manifestacija je počela tačno u 18 časova, a pred prepunim trgom u Kovačici igralo je pozorište Hajde obraduj dan i izvelo predstavu Deda Mrazove čarobne sanke. Kovačički trg bio je pun dece koja su aktivno učestvovala u predstavi, a, kako je naveo Deda Mraz, svi su bili dobri i dobili su poklone za kraj godine. Nakon toga usledio je veliki vatromet i podela paketića.

Zamenik predsednika opštine Kovačica, Petar Višnjički, ovom prilikom je rekao:

Ovo je već tradicionalna manifestacija koju nastavljamo posle kovida. Tokom kovida deca nisu bila uskraćena za paketiće, već smo ih nosili na kućnu adresu. Ove godine obezbedili smo paketiće za svu decu do 4. razreda osnovne škole. Mislim da je ova manifestacija od velikog značaja i ovo je jedan od najlepših načina da završimo ovu godinu. Sa događajima nastavljamo već 31.12. kada dočekujemo Novu godinu na trgu u Kovačici i dobar provod neće izostati.

Petar Višnjički, zamenik predsednika opštine Kovačica

Opština Kovačica i Turistička organizacija opštine Kovačica ovu godinu ispraćaju brojnim sadržajima, kako za decu, tako i za odrasle.

Nakon ove manifestacije, za one malo starije, opština je obezbedila i doček 31.12.2022. na trgu u Kovačici uz dva DJ i Negro bend. Doček počinje od 22 časa.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *